Doelgerichte bedrijfsfotografie

Doelgerichte bedrijfsfotografie die je communicatie letterlijk in beeld brengt, dat is de target. Het Nederlandse bedrijfsleven in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht schakelt Jeroen Bouman met grote regelmaat in als hun favoriete bedrijfsfotograaf, en ook overheidsinstanties en MKB-bedrijven weet hem te vinden.

“Het interessante van bedrijfsfotografie is dat je op bijzondere plekken komt bij bedrijven en organisaties die normaalgesproken ontoegankelijk blijven voor anderen. De bagage-afhandeling op Schiphol bijvoorbeeld, of de kerncentrale in Borssele. Die inkijkjes in de keuken van het Nederlandse bedrijfsleven zijn buitengewoon interessant, ik koester ze.”

Jeroen Bouman is in de eerste plaats een mensen-fotograaf. Een brochure met modellen of juist je eigen werknemers is dan ook in uitstekende handen bij hem. En dat geldt ook voor de bedrijfsfotografie voor je website, bedrijfsreportages, portretten van managers en CEO’s, fotografie voor corporate branding en huisstijlen, of de fotografie voor je jaarverslag. In Nederland en daarbuiten.

“Meedenken met je doelgroep in het achterhoofd staat voorop, dus neem gerust eens contact op om je ideeën over bedrijfsfotografie te bespreken of een offerte aan te vragen. Dat is altijd geheel vrijblijvend, hoe groot of hoe klein je organisatie ook is. Zolang het maar om mensen draait.”