• Bedrijfsfotografie internet

  Bedrijfsfotografie voor internet

 • Bedrijfsfotografie corporate website

  Bedrijfsfotografie voor een corporate website

 • Fotografie website bedrijven

  Fotografie voor websites van bedrijven

 • Bedrijfsfotografie website banner

  Bedrijfsfotografie voor een website banner

 • Amsterdam bedrijfsfotografie online doeleinden

  Amsterdam, bedrijfsfotografie voor online doeleinden

 • Bedrijfsfotografie B2B-website

  Bedrijfsfotografie voor B2B-website

Website-banners: fotografie voor internet

Voor elk bedrijf dat zichzelf serieus neemt is aanwezigheid op internet een absolute must. En bij een professionele website hoort aansprekende fotografie voor de banner of een image slider.

De website is het visitekaartje van je bedrijf. Een bezoeker vormt binnen enkele seconden een oordeel over je site en dus ook over je bedrijf. Je moet dus binnen die luttele seconden een goed eerste indruk maken, anders is je bezoeker zo vertrokken. En meestal is dat voorgoed.

Hagemeyer Groep, een middelgroot bedrijf in de schoonmaakbranche, bracht de fotografie voor haar nieuwe website onder bij fotograaf Jeroen Bouman. De foto in elke banner moest -vanzelfsprekend- aansluiten op de inhoud van de betreffende internet-pagina.

“We hebben samen een uitgebreide shootlist opgesteld om niets te vergeten en zo doelmatig te kunnen werken. Bij het fotograferen kon ik de langwerpige beelduitsnede tot op de pixel exact weergeven op m’n Macbook. Op de pagina ‘Werkwijze‘ kan je lezen hoe dat precies functioneert.”

Jeroen Bouman kon zo de foto’s aanleveren in het exacte formaat voor de website. Hij houdt de bestandsgrootte daarbij trouwens zo klein mogelijk, en uiteraard zonder dat de beeldkwaliteit eronder lijdt. Een website die sneller laadt is niet alleen fijn voor je bezoekers, ook Google en andere zoekmachines zullen je site hoger weergeven in de zoekresultaten. Kijk maar naar deze website.

Gerelateerde portfolio’s