• Corporate-identity fotografie

  Corporate-identity fotografie

 • Fotografie kernwaarden

  Fotografie van kernwaarden

 • Hollands-landschapsfotografie

  Hollands-landschapsfotografie

 • Fotografie kantoren landschap

  Fotografie kantoren-landschap

 • Fotografie stadslandschap

  Fotografie stadslandschap

 • Agrarisch landschap fotografie

  Agrarisch landschap, fotografie

 • Industrieel-landschapsfotografie

  Industrieel-landschapsfotografie

 • Fotografie infrastructuur

  Fotografie infrastructuur

Kernwaarden & core values: corporate identity landschapsfotografie

Energie-netwerkbeheerder Continuon is een dochterbedrijf van Nuon. Het huurde Jeroen Bouman in voor fotografie die de corporate identity van het bedrijf kon versterken. Hij zette de kernwaarden & core values letterlijk om naar beeld.

De opdrachtgever had zeer specifieke beeld- en locatie-eisen. Niet zo vreemd eigenlijk, want het gaat wel om de kernwaarden. Fotograaf Jeroen Bouman zocht er het verhaal bij en de meest boeiende vergezichten die de corporate identity van het bedrijf onderstrepen.

Het heeft geresulteerd in een serie typisch Hollandse landschappen, maar dan wel anno nu. De koe in het weiland met een molen op de achtergrond kon natuurlijk niet ontbreken, maar er hoorden ook landschapsfoto’s bij van een vinexwijk in aanbouw, een snelweg en een modern kantorenpark. Zo ziet het Nederlandse landschap er nu eenmaal uit in de 21e eeuw.

“Voor deze fotoserie ben ik vaak meerdere malen naar dezelfde plek teruggegaan, net zolang tot de alle omstandigheden helemaal perfect waren. Het weer werkt nu eenmaal niet altijd mee in Nederland, en bij landschapsfotografie is de lichtval toch wel cruciaal. Het juiste licht kan een landschap boetseren tot een kunstwerk.”

“Ik heb eigenlijk het liefst mensen voor de camera, maar ik vond het heerlijk om zo door de modder te kunnen banjeren. Nooit gedacht dat landschapsfotografie ook een onderdeel van bedrijfsfotografie kon zijn. Het bewijst maar eens dat bedrijfsfotografie ongelooflijk divers kan zijn, zeker als het om kernwaarden gaat of fotografie voor een corporate identity.”

Gerelateerde portfolio’s