• Draagbare fotostudio portretfoto

  Draagbare fotostudio voor portretfoto's

 • Portretten fotostudio op locatie

  Portretten in de fotostudio op locatie

 • Portretfotografie mobiele fotostudio

  Portretfotografie in de mobiele fotostudio

 • Portretfotos verplaatsbare fotostudio

  Portretfoto's in de verplaatsbare fotostudio

 • Portretten achtergrondrollen locatie

  Portretten met achtergrondrollen op locatie

Een mobiele fotostudio op elke locatie

Jeroen Bouman kan op vrijwel elke locatie een volwaardige fotostudio inrichten, compleet met flitslicht en achtergrondrollen. Zo’n mobiele fotostudio kan een uitstekende oplossing zijn als afreizen naar een studio te ingewikkeld wordt.

“Soms heb je een project dat je eigenlijk in de fotostudio wil laten fotograferen, maar hoe pak je dat logistiek aan? Om al je werknemers naar de studio te laten reizen is erg onpraktisch, en alleen al een nachtmerrie qua inplanning. En je klant wil je het helemaal niet aandoen, je mag al blij dat hij of zij een half uurtje kan en wil vrij maken.”

De mobiele-fotostudio-op-locatie is dan een mooie oplossing. Want als de berg niet tot Mohammed komt, zal Mohammed wel tot de berg gaan.

“Ik tover elke locatie in een mum van tijd om tot een heuse fotostudio, compleet met flitslicht en achtergronden in alle kleuren van de regenboog.”

Voor head shots volstaat een ruimte van 3×4 meter al, bij foto’s ten-voeten-uit is 5×7 meter het minimum. Belangrijk is wel dat de ruimte enigszins kleurneutraal is. Een knalrode vloer bijvoorbeeld kan een heel nare kleurzweem geven die zelfs in Photoshop lastig te verwijderen is, vooral in huidtinten. Als de ruimte verduisterd kan worden, is dat zeker een pré, maar geen absoluut vereiste.

“Desnoods plak ik ramen af en schroef ik TL-buizen los om geen last te hebben van aanwezig licht. Maar maak je geen zorgen, ik laat de locatie altijd weer achter zoals ik hem aantrof. Mijn achternaam mag dan Bouman zijn, ik ben geen bouwvakker die je met de troep laat zitten.”

Gerelateerde portfolio’s